Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

18-19 лютого 2020 р.

,
зал №9, МВЦ, м. Київ, Броварський пр-т, 15

19-21 лютого 2020 року

ХXII міжрегіональна cпеціалізована виставка,
Україна, м.Вінниця, вул. Соборна,68

08-10 вересня 2020 р.

Україна, Київ,
Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

08-10 вересня 2020 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської промисловості,
Київ, МВЦ Броварський проспект,15

02-10 вересня 2020 р.

Спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості,
Київ, Міжнародний виставковий центр
Новини
Це найбільш повні і достовірні дані про учасників вітчизняного м'ясjпереробного ринку України.

Цього разу тема конференції «Просування продукту в сучасній і традиційній роздрібних мережах».

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
18
14.01.2020р.
B2B Медіа-група TradeMasterGroup відкрила реєстрацію на IV щорічну мега-подію для трейд-маркетологів України BIG TRADE-MARKETING SHOW.

B2B Медіа-група TradeMasterGroupвідкрила реєстрацію на IV щорічну  мега-подію для трейд-маркетологів України BIG TRADE-MARKETING SHOW.

Цього разу тема конференції  «Просування продукту в сучасній і традиційній роздрібних мережах».

Подія відбудеться 31 січня 2020 р., м. Київ.

В рамках Події:  

·      300 + ТОП менеджерів

·      9+5 годин виключної практики

·      в 2-х паралельних залах «MODERN RETAIL» і «TRADITIONAL RETAIL»

·      14 спікерів-практиків

·      I Всеукраїнський Merchandising Battle

В програмі події BIG TRADE-MARKETING SHOW 2020 від B2B Медіа-групи TradeMasterGroup : 

Директор Consumer Panel & Services, GfK Ukraine Марина Забарило  розповість про драйвери успіху категорій і рітейлу (на прикладі FMCG ринку): основні купівельні тренди в 2019 році; потенціал різних категорій і його використання в різних форматах, що змінилося в 2019; чим відрізняються і перетинаються цільова аудиторія різних мереж, наскільки вони лояльні до місця покупки, що для них важливо при виборі формату; що дозволить визначити найбільш ефективне місце продажів для різних категорій і вибудувати стосунки із потрібною цільовою аудиторією.

У доповіді на тему «Зміна купівельних уподобань /РЕАЛЬНИЙ ПОРТРЕТ УКРАЇНСЬКОГО ПОКУПЦЯ» Account Director Kantar в Україні Марини Костроміної  йтиметься про те, як змінилася поведінка покупців, на які джерела інформації вони стали більше звертати уваги і довіряти, як змінився вибір продуктів і на що вони готові витрачати більше грошей.

Експерт по запуску та управлінню продажами українських брендів на території ЄС. Продюсер всеукраїнської конференції Big Trade-Marketing Show Тетяна Скоробогатова представить кращі кейси з NEW YORK RETAIL WEEK 2020.

Зал MODERN RETAIL розпочне роботу з теми «Що необхідно врахувати, приймаючи рішення про участь у програмі лояльності мережевій роздрібній торгівлі». Спікер детально розповість на які пункти програми лояльності слід звернути увагу, щоб вона була вигідна не тільки рітейлеру, а й постачальнику. А також розповість про типи програм лояльності, та приведе успішні приклади, які реалізуються в Європі.

Наступна тема «Будуємо правильно знижкові акції». Ця тема завжди була актуальна, так, як на неї витрачаються основні бюджети постачальників але, на жаль, не завжди успішно з точки зору вигоди. Тому рітейлер розкаже за яких умов знижкові акції будуть вигідні як в короткостроковому, так і в довгостроковому періоді. Які знижки працюють найкраще, фінансово вигідніші. Як треба знижку презентувати, і кому її презентувати.

Завдяки доповіді на тему: «Візуальний супровід продукту в сучасній роздрібній мережі» учасники дізнаються, які категорії зараз варто розвивати, що краще стимулює стійкі і керовані продажі в рітейлі. І як найкраще вибудовувати відносини з покупцем.

Керівник відділу трейд-маркетингу компанії KIDDISVIT, Олександр Коваленко розкриє тему: «Збільшення продажу через роботу консультантів». Ви дізнаєтеся - як підбирати консультантів, які їм ставити цілі, як контролювати, мотивувати і збільшувати продажі.

Не менш важлива тема «Розвиток продажів через інтернет магазини рітейлерів». Всі розуміють - що це не відворотне майбутнє, питання кому зараз треба цей вид продажів розвивати, а кому ні, тому що рано. Ви дізнаєтеся з якими бюджетами треба цим займатися, яка команда повинна при тому бути.

Зал TRADITIONAL RETAIL відкриють Олена Самойленко, директор по продукту компанії Море Пива і Hop hey та Христина Кармазіна, керівник департаменту розвитку ecommerce продуктів Приватбанк з темою: «Інновації в Рітейл: оплата посмішкою в мережі HOP HEY».

Наступна тема: «Мотивація торгової команди». Ви дізнаєтеся, як дійсно треба формувати мотивацію так, щоб вона була стійкою і приносила додатковий прибуток. Як формувати трейд-маркетинговий бюджет для дистрибутора, і скільки з нього повинно йти на мотивацію.

 «Аналіз продажів в традиційний роздрібній мережі». Ви дізнаєтесь, як за допомогою спеціальних додатків можна поліпшити аналіз, контроль і прийняття рішень.

Лідер команди Trade Marketing, Компанії Май Україна, Андрій Морозов розкаже про мотивацію традиційної роздрібної мережі з оптимальним бюджетом. У цій доповіді йтиметься про акції, які найбільш ефективні, для одних постачальників, і не ефективні для інших.

Завершальною буде тема:  «Все що потрібно знати трейд-маркетологам про ЗАКОН «ПРО РЕКЛАМУ» України». У цій доповіді ви почуєте основні закони, правила, які регулюють ті активності, які ви проводите в сучасній і традиційній роздробній мережі.




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.