Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
«Продсервіс-ІР» ─ відома компанія в Україні, яка займається переробкою вітчизняної плодово-овочевої сировини і продукції з її використанням. Про продукцію компанії ми запросили...

Змінилося місце проведення головних виставок харчової промисловості України «INPRODMASH & UPAKOVKA'2014».

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

217
22.08.2014р.
До уваги всіх фахівців харчової індустрії!
Змінилося місце проведення головних виставок харчової промисловості України «INPRODMASH & UPAKOVKA'2014». 

Заходи відбудуться у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» за адресою: Київ, проспект Перемоги, 40-Б (парк ім. О.С.Пушкіна). 

На виставці INPRODMASH демонструватиметься обладнання, інвентар, матеріали, інгредієнти для різних галузей: м'ясної, молочної, масложирової, кондитерської, бакалійної, консервної і т.д. Також тут будуть представлені технології виробництва і зберігання кулінарної продукції та напівфабрикатів, пропозиції щодо автоматизації виробництв, логістичні рішення та багато іншого. 

В експозиції виставки UPAKOVKA будуть представлені сучасні пакувальні технології та обладнання як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування. 

Свою продукцію демонструватимуть лідери харчового машинобудування з України, Нідерландів, Німеччини, Італії, Литви, Росії та інших країн. Серед учасників такі компанії як Matimex, Omag SRL, Petruzalek, IKA Werke, CSB-System AG, Kometos OY, Baader GmbH, Logrus, ТД «Наша» та інші. 

INPRODMASH & UPAKOVKA - це ефективні можливості для активізації бізнесу.



Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Підписатись



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



 20/08/2014
157
 Реклама: |