Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
«Продсервіс-ІР» ─ відома компанія в Україні, яка займається переробкою вітчизняної плодово-овочевої сировини і продукції з її використанням. Про продукцію компанії ми запросили...

Більше 250 Мереж, Постачальників та Експертів ринку на 6-й щорічній практичній конференції «PrivateLabel®-2014, обговорять актуальні шляхи розвитку Private Label партнерства в рамках ЕКСПЕРТНИХ ДИСКУСІЙ,...

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

185
21.08.2014р.
Пастила - ласощі під ТМ «Ласівка»

«Продсервіс-ІР» ─ відома компанія в Україні, яка займається переробкою вітчизняної плодово-овочевої сировини і продукції з її використанням. Про продукцію компанії ми запросили розповісти Ірину Крапивницьку, завідувача відділом інноваційних технологій.

     ─ Ми маємо значний досвід у виробництві пюре з яблук, моркви, гарбузів, ягід та плодів, які задовольняють потреби виробників кондитерської та консервної галузей. Окрім того, підприємство випускає яблучне повидло, широкий асортимент фруктових начинок, наповнювачів для кондитерських та хлібобулочних виробів, морозива, освоїли випуск кондитерських гелів для оздоблення тортів, тістечок тощо. Особливістю асортименту нашої продукції є застосування пюре із підвищеним вмістом пектину, яке виробляємо за розробленою нами технологією.

Пектин – це речовина, що міститься у плодах, ягодах та овочах, надзвичайно корисний для всіх вікових груп населення, який має здатність виводити з організму солі важких металів та радіонукліди, нормалізувати обмін речовин, знижувати рівень холестерину в крові, благотворно вливати на роботу шлунково-кишкового тракту та зміцнювати імунітет. З технологічної точки зору, це один із найпоширеніших структуроутворювачів, який застосовують для виготовлення мармеладу, зефіру, желейних цукерок, фруктових начинок, наповнювачів, желе, конфітюрів, соків, соусів тощо. На жаль, в Україні пектин не виробляють, а імпортують із-за кордону. Оскільки цей інгредієнт доровартісний, наша компанія використовує власні напівфабрикати із підвищеним вмістом пектину, зокрема пюре, що значно знижує собівартість готової продукції та підвищує її конкурентоспроможність.

На сьогодні на основі пектиновмісного пюре ми розробили й освоїли випуск пастили. Цей вид продукції на ринку України представлений у дуже малому обсязі, проте в Білорусі, Росії асортимент цих виробів широкий. Пастила належить до виробів пастило-мармеладної групи, основним компонентом якої є яблучне пюре.

Слово «пастила» походить від латинського «pastillus» ─ «коржик», що пов'язано зі способом її приготування. До складу пастили входять: фруктово-ягідне пюре, яєчні білки, цукор, патока, желейні речовини або мармеладна маса. Пастилу виробляють шляхом збивання фруктово-ягідного пюре з іншими компонентами.

Яблучна пастила ─ традиційні слов‘янські ласощі. З антонівських яблук і меду на Русі її готували з XIV століття. Найвідоміші коломенська, ржевська, бєльовська пастила, які виготовляли ручним способом. Найбільший розквіт виробництва припадає на другу половину ХІХ ст., коли мед замінили цукром. Перше промислове виробництво пастили і мармеладу налагодили на заводі знатних промисловців і меценатів Симиренків біля Млієва (Черкащина), де також побудували перші механічні цукроварні, перші металеві пароплави на Дніпрі, заклали перші промислові фруктові сади. На той час виробляли десятки її сортів та різновидів  і розпочали експорт цієї продукції в Західну Європу.

Пастила ─ корисний продукт не тільки для дорослих, а й дітей, оскільки є низькокалорійними солодощами на фруктовій основі, що містить корисні желейні речовини ─ агар та пектин. Вміст фруктової частини становить 60%, порівняно із зефіром, де фруктового пюре ─ 30%. Ми розробили широкий асортимент пастили з додаванням пюре з абрикос, малини, журавлини, смородини тощо. Наше підприємство випускає ці ласощі під торговою маркою «Ласівка».


ТзОВ «Продсервіс-ІР»

 

тел.: +38 (044) 35-35-621




Більше новин за тегами
  • пастила
  • плодово-овочева сировина


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Підписатись



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



 01/09/2014
229
 29/08/2014
20
 Реклама: |