Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
9-11 апреля в киевском ВЦ «КиевЭкспоПлаза» состоится Международный форум пищевой промышленности и упаковки InternationalForumofFoodIndustryandPackaging, IFFIP) 2014

За січень-лютий 2014 молокопереробними підприємствами України було виготовлено 151,8 тис. т молока обробленого, що на 17 % перевищує аналогічні показники попереднього року.

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

80
01.04.2014р.
Україна стала основним постачальником соняшникової олії в Китай
Про це в інтерв'ю  «АПК-Інформ» розповів інженер центру наукових досліджень компанії Wilmar (Shanghai) Biotechnology Research & Development Center Co Шенгмін Чжоу.

«Наша компанія щорічно імпортує 200-300 тис. т соняшникової олії. При цьому стабільно зростаючий високий попит на соняшникову олію на внутрішньому ринку Китаю сприяє розширенню географії імпорту», - зазначив він.

Також він звернув увагу, що саме Україна є одним з основних постачальників соняшникової олії для компанії Wilmar (Shanghai) Biotechnology Research & Development Center Co.
«Крім того, якісні показники та вартість української соняшникової олії є цілком конкурентоспроможними. На внутрішньому ринку Китаю ціна соняшникової олії вища, ніж в Україні. Що ж до якісних вимог при експорті олії в Китай, то тут продавці повинні дотримуватися параметрів, відповідності стандартам GB», - додав він.



Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Підписатись



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



 05/04/2014
223
 05/04/2014
200
 Реклама: |