Закрити

  Authorisation

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію

News
Це найбільш повні і достовірні дані про учасників вітчизняного м'ясjпереробного ринку України.
4RetailExpo 13.06.2019р.

4RetailExpo – міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій, візуально-акустичних рішень, послуг та систем для організації та управління торгівлею. Виставка відбудеться 23-25...

Articles

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

58
13.06.2019р.
4RetailExpo

4RetailExpo – міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій, візуально-акустичних рішень, послуг та систем для організації та управління торгівлею. Виставка відбудеться 23-25 жовтня 2019 р, у Міжнародному виставковому центрі, пав.3, Броварський пр-т, 15, ст.м. Лівобережна, м. Київ, Україна.

Мета виставки 4RetailExpo - створити для рітейлерів максимально зручний і швидкий інструменту для порівняння, вибору, покупки і впровадження інноваційних і традиційних рішень в каналах он-лайн і оф-лайн торгівлі. Від рекламного повідомлення, вивіски на фасаді або зручного модного інтер'єру до отримання відгуків про покупку і управління споживчою поведінкою.

Виробники та постачальники презентують професійне обладнання, візуальні, IT та digital рішення для роздрібної торгівлі/ Відвідувачі виставки - ТОП-менеджмент, закупівельники обладнання, фахівці мережевого рітейлу, оптової та роздрібної торгівлі. ТРЦ, моли, супермаркети, АЗК, МАФи, ринки, магазини продуктів харчування, фірмові магазини виробничих компаній, одягу, взуття, аксесуарів, книг, квітів і сувенірів, будівельних, спортивних, дитячих товарів, електроніки, побутової і комп'ютерної техніки, косметики та парфумерії, ювелірні салони, тютюнові бутики, кафе, міні-пекарні, дрогері, мисливство та рибальство, аптеки, оптики, салони краси, ательє, фуд-корти, шоу-руми, зоо-магазини, стартапи.

www.4retaileaxpo.com




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Add to bookmarks Підписатись Версія для друку



No Comments, be first, and start a discussion


   




For using our materials link towww.dharchovyk.com (for internet sources with hyperlink) is obligatory.