Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Выставки
Выставки

25 февраля - 28 февраля 2014 года

Выставочный центр "КиевЭкспоПлаза", ул. Салютная 2Б,
Промышленный холод, специализированная выставка промышленного холодоснабжения.

23 - 25 февраля 2011 г.

Украина, Киев,
Выставочный центр "КиевЭкспоПлаза", ул. Салютная 2 Б

Международная специализированная выставка кондитерской и хлебопекарной промышленности,
Украина, Киев, Выставочный Комплекс "АККО Интернешнл"
Новости
1-й Міжнародний Еко-марафон «Еко-упаковка – погляд у майбутнє», організаторами якого є Громадська організація «Сила якості» та Компанія Фортіус Кволіті Груп.

Органічне соняшникову олію бренду GARNA ORGANICA, яке виробляється на потужностях ТОВ «Укролія Органік» (Полтавська обл.), підтвердило американську органічну сертифікацію USDA NOP і повністю...

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
29
25.02.2019р.
Товари в багаторазовій упаковці

Найбільші світові виробники споживчих товарів, у тому числі «Procter & Gamble», «Nestle», «PepsiCo», «Mondelez», «Danone», «Unilever» та інші компанії представили інтернет-платформу Loop, яка зменшить залежність від одноразової упаковки.

Loop дасть покупцям змогу купувати в інтернеті широкий спектр товарів в спеціально розробленій упаковці, придатній для подальшого збору, очищення, наповнення та повторного використання, - про це йдеться в повідомленні компаній-учасниць.

Упаковку виготовляють із різних сплавів металів, скла або спеціально розроблених видів пластику. За словами, головного виконавчого директора TerraCycle Тома Закі, компанія спиралася на стару модель доставки молока споживачам в західних країнах: молочник привозив продукцію зранку і залишав біля будинку, забираючи порожні пляшки для наступної партії.

Платформа Loop розпочне роботу в Парижі (спільно з «Carrefour») і Нью-Йорку в першій половині 2019 року, а до кінця 2020 року з'явиться і в інших країнах. Надалі система Loop буде доступна і через сайти ритейлерів-партнерів. Зараз в програмі беруть участь близько 25 компаній. Продумана схема купівлі товарів з безвідходною упаковкою істотно підвищить стандарти відповідального споживання по всьому світу, відзначають компанії.

Назва "Loop" (з англ. "замкнутий цикл") підкреслює, що ця система стане практичним втіленням теорії "циркулярної" або безвідходної економіки.

Схема роботи сервісу передбачає шість ключових етапів:

1) - споживач купує товари в новій упаковці на сайті Loop або партнерів, залишаючи гарантійну заставу, яку він отримає назад, повернувши упаковку;

2) - покупки доставляють у спеціально розробленій сумці Loop, яка усуває потребу в одноразових матеріалах для перевезення, в тому числі картонних коробках;

3) - використання товару;

4) - споживач повертає упаковку продавцеві без чищення і сортування, просто склавши її в сумку Loop і віддавши кур'єру;

5) - упаковка проходить спеціальне очищення, щоб забезпечити безпечне повторне використання продукції;

6) - упаковку заповнюють повторно і повертають споживачеві.

Крім того, сервіс може забирати у споживачів залишки товарів, які можна переробити.

Як повідомила «Procter & Gamble», нова упаковка буде доступна відразу для декількох брендів компанії, а «PepsiCo» готова запропонувати клієнтам Loop як газовані напої, так і соки, «Nestle» розробила для морозива упаковку з алюмінію з подвійними стінками, яка зберігає холод набагато краще за нинішню картонну упаковку.

За даними природоохоронних організацій, щорічно в світі виробляють понад 280 млн тонн нової вихідної пластмаси, при цьому переробляють не більше 9%. У наступні десять років обсяг споживання пластику збільшиться ще на 40% внаслідок зростання кількості населення і більш активного споживання.

В океани щороку потрапляє від 10 млн до 20 млн тонн пластику, і це сміття завдає шкоди екосистемам на понад $13 млрд на рік.


Х.К


Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.