Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Выставки
Выставки

25 февраля - 28 февраля 2014 года

Выставочный центр "КиевЭкспоПлаза", ул. Салютная 2Б,
Промышленный холод, специализированная выставка промышленного холодоснабжения.

23 - 25 февраля 2011 г.

Украина, Киев,
Выставочный центр "КиевЭкспоПлаза", ул. Салютная 2 Б

Международная специализированная выставка кондитерской и хлебопекарной промышленности,
Украина, Киев, Выставочный Комплекс "АККО Интернешнл"
Новости
1-й Міжнародний Еко-марафон «Еко-упаковка – погляд у майбутнє», організаторами якого є Громадська організація «Сила якості» та Компанія Фортіус Кволіті Груп.

Органічне соняшникову олію бренду GARNA ORGANICA, яке виробляється на потужностях ТОВ «Укролія Органік» (Полтавська обл.), підтвердило американську органічну сертифікацію USDA NOP і повністю...

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
61
27.02.2019р.
«Укролія» отримала американський органічний сертифікат USDA NOP

Органічне соняшникову олію бренду GARNA ORGANICA, яке виробляється на потужностях ТОВ «Укролія Органік» (Полтавська обл.), підтвердило американську органічну сертифікацію USDA NOP і повністю відповідає її критеріям.

Про це повідомив директор з розвитку бізнесу ТОВ «Укролія» Юрій Шевченко, пише «АПК-Інформ».

Він зауважив, що відповідно рівня сертифікації USDA органічна соняшникова олія GARNA ORGANICA має рівень «100% organic», який означає, що продукт був виготовлений виключно з натурального органічного сировини. На упаковці продукту буде ставитися маркування USDA.

За його словами, обсяги виробництва органічної продукції в США недостатні для задоволення споживчого попиту, тому країна з кожним роком стає все більш залежною від імпорту. З огляду на це, з метою розширення географії експорту українські органічні оператори все частіше вибирають сертифікацію відповідно до Національної органічної програмою США (USDA Organic).

Шевченко пояснив, що наявність сертифікату NOP збільшує експортні можливості компанії «Укролія» і відкриває ринки США і Канади для реалізації органічних продуктів. За очікуваннями, щомісяця під ТМ GARNA ORGANICA «Укролія» буде постачати 360 тонн органічного соняшникової високоолеіної олії, 100 тонн органічного соняшникової олії і 460 тонн органічного соняшникової макухи.

«На початку березня 2019 року ми плануємо відвантажити 400 тонн органічної високоолеінової соняшникової олії для партнерів з США. Безперечним є той факт, що Україна як один з найбільших експортерів соняшникової олії підтримує світові тренди і активно відкриває ринок органіки. Ми вважаємо, що органічні масла можуть задовольнити потреби людей, які ведуть здоровий спосіб життя і споживають натуральні продукти», — додав директор з розвитку бізнесу ТОВ «Укролія».

Джерело: Agravery.com

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.