Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Новости
відомості про компанії, які виробляють м’ясні вироби, пропонують м’ясну сировину

З 25 по 27 жовтня в Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбудеться єдина в Україні, сегментована, Міжнародна виставка харчових продуктів і напоїв WorldFood Ukraine 2017. Це головна подія...

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
39
23.10.2017р.
Наповнюваність внутрішнього ринку молоком скоротилася майже на 5%

​​Про це повідомляє прес-служба Економічного дискусійного клубу.

Експортовано молокопродуктів 603 тис. тонн (у 1,9 рази більше, ніж у січні-вересні 2016 року), імпортовано – 85 тис. тонн (на 15% більше).

Структура молочного експорту залишається незмінною. Левова частка припадає на масло вершкове (понад 70%), основними споживачами якого є Марокко, Казахстан, Туреччина. Слід відмітити, що у поточному році суттєво пожвавився попит на українське масло, внаслідок чого обсяги його відвантаження на експорт перевищили минулорічні показники у 2,7 рази у натуральному та у 3,9 рази у вартісному вимірі. 

Пріоритетною позицією імпорту молочної продукції до України є сири (83% у структурі). У січні−вересні ц. р. імпорт сирів в Україну зріс на 41%. Традиційними постачальниками їх на український ринок є країни ЄС — Польща, Німеччина та Франція.

За балансовими розрахунками, за 9 місяців ц. р. порівняно з минулорічним періодом наповнюваність внутрішнього ринку молокосировиною скоротилася майже на 5%, а середньодушове споживання населенням молочної продукції зменшилося на 6,3 кг, і в середньому, склало 154,7 кг у розрахунку на особу.

Довідково: за інформацією органів статистики, станом на 01.10.2017 порівняно з відповідною датою минулого року поголів’я корів скоротилося на 1,9%.

Джерело: Agravery.com

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.