Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Новости
відомості про компанії, які виробляють м’ясні вироби, пропонують м’ясну сировину

З 25 по 27 жовтня в Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбудеться єдина в Україні, сегментована, Міжнародна виставка харчових продуктів і напоїв WorldFood Ukraine 2017. Це головна подія...

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
43
23.10.2017р.
Які бісквіти частіше купують українці

Про це розповіли аналітики компанії Pro-Consulting.

«Найбільшою популярністю серед українських споживачів бісквітної продукції користуються вироби вітчизняного виробництва. Такий патріотизм легко пояснюється тим, що ціни на місцеву випічку нижче ніж на імпортну, а її якість знаходиться на досить високому рівні. Українські виробники освоїли широкий асортимент продукції, що дозволяє задовольнити запити широких верств покупців, а пропаганда серед населення ідеї переважного придбання вітчизняної продукції дає їм хороший шанс для подальшого розвитку», — відмітили в компанії.

Аналітики поінформували, що найбільшим попитом серед бісквітних виробів користуються рулети з різними начинками (шоколадом, згущеним молоком, фруктовими джемами).

«Полюбилися населенню і змогли зайняти значну частку ринку бісквітів відповідні батончики. Так як турбота про закупівлі товарів для будинку в українських сім'ях лежить переважно на жінок, то саме вони у віці 20-40 років і складають основну аудиторію покупців бісквітів», — додали експерти.

Разом з тим, за словами аналітиків, такі вироби як і раніше знаходяться в середньому ціновому сегменті, так як виробники намагаються уникати різкого зростання цін, щоб не відлякати покупців.

Нагадаємо, Гонконг зацікавлений в імпорті українського шоколаду.

Джерело: Agravery.com

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.