Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Новости
Дякуємо усім, хто вже передплатив видання «Харчовик», «М’ясна індустрія», «Пекарня та кондитерська» на 2013 рік! Для тих, хто ще не встиг цього зробити, нагадуємо, що всеукраїнська галузева...

Обмеження мінімального вмісту молочного жиру в молоковмісних продуктах на рівні 50% призведе до подорожчання молочної продукції на внутрішньому ринку на 30% і мільйонних збитків виробників...

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
109
13.05.2013р.
Україна обмежила поставки м’яса птиці в країни Митного союзу

У продукції українських виробників курятини виявлені сальмонела і лістерія. Через це Держветфітослужба обмежила постачання в країни Митного союзу. В продукції українських м’ясовиробників – компаній «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша Ряба») і «Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата»), а також менших виробників – «Тавр-Плюс» і «Елітекс» – виявлено невідповідності за мікробіологічними показниками.

За повідомленням Россільгоспнагляду в продукції одного з виробників виявлена сальмонела, іншого – лістерія, але в чиїй, він не уточнив.
Державна ветеринарна та фітосанітарна служба (Держветфітослужба) від 2 травня 2013 р. обмежила постачання всього асортименту продукції цих виробників до країн Митного союзу (МС) на невизначений термін. Держветфітослужба пішла на самообмеження поставок до країн МС у зв'язку із зверненням російської сторони.
Під час досліджень партій м’яса птиці та іншої м’ясної продукції з України у російських колег виникли підозри щодо вмісту в продукції певних речовин. Тому було вирішено припинили експорт, щоб провести певні дослідження, і якщо підозри підтвердяться, то будуть прийняті спільні заходи аж до зупинки виробництва.
 13 травня 2003 р. відповідно до оперативної інформації Росільгоспнагляду внесено зміни до розпорядження Головного державного інспектора ветеринарної медицини України « Про тимчасову заборону ввезення продукції тваринного походження до Російської Федерації» від 30 квітня 2013 р. в частині зняття тимчасових обмежень при експорті до РФ м”яса яловичини та м'яса птиці для ТОВ «Тавр-Плюс» та ТОВ «Елітекс» ( Донецька область).

Джерело: Аграрний тиждень.Україна

Теги и ключевые фразы
україна м'ясо митний союз 2013
Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



 Реклама: |
При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.