Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 
Выставки
Выставки

04 - 06 квітня 2012 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б

Международная специализированная выставка кондитерской и хлебопекарной промышленности,
Украина, Киев, Выставочный Комплекс "АККО Интернешнл"
Новости
Буде зібрано відомості про компанії, які пропонують сировину, обладнання, інгредієнти, упаковку, засоби санітарії, спецодяг а також послуги підприємствам-виробникам молочної продукції.

Верховна Рада прийняла Закон «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
52
17.05.2017р.
В Україні планують заборонити молоко другого сорту

Про це повідомив директор департаменту продовольства Мінагрополітики Микола Мороз, повідомляє AgroPolit.com.

«Молочний ринок складний, ситуація на ньому непроста, бо ще й досі величезна частка виробництва знаходиться в домогосподарствах. Близько 25% молока, яке надходить до споживачів, виробляється саме домогосподарствами. Зараз ми потрапили у ситуацію, коли повинні приймати рішення, що відмовляємось від молока другого сорту, яке виробляється в домогосподарствах. При цьому ми розуміємо, що тоді деяким господарствам доведеться нарощувати поголів’я, щоб виробляти молоко вищої якості», ― пояснив Мороз.

За його словами, відмова від виробництва молока другого сорту заважає українським виробникам виходити на експорт. Також є багато скарг від споживачів, на якість такого продукту.

«Молоко другого сорту заборонено майже в усіх країнах, лише в Україні можна його продавати. Його довго не хотіли забороняти, або ми повинні розуміти, що українські молочні продукти будуть не дуже хорошої якості і тоді на світових ринках нас не чекатимуть. Це питання підійматиметься окремо в Мінагрополітики в рамках проведення виставки Агро-2017 разом з фермерами та експертами», ― додав Мороз.


Джерело: Agravery.com




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.