Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 
Выставки
Выставки

04 - 06 квітня 2012 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б

Международная специализированная выставка кондитерской и хлебопекарной промышленности,
Украина, Киев, Выставочный Комплекс "АККО Интернешнл"
Новости
Буде зібрано відомості про компанії, які пропонують сировину, обладнання, інгредієнти, упаковку, засоби санітарії, спецодяг а також послуги підприємствам-виробникам молочної продукції.

Найбільшими імпортерами ріпаку та продуктів його переробки за підсумками липня-квітня 2016/17 МР були країни ЄС, такі як Бельгія, Польща та Франція.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
72
17.05.2017р.
Подорожчання української цибулі призвело до збільшення імпорту

Чергове подорожчання цибулі в українських господарствах стало поштовхом для збільшення поставок цієї продукції з зовнішнього ринку, зокрема, з Польщі. 

Наразі українські фермери готові відвантажувати якісну цибулю не дешевше 6-6,5 грн/кг (0,21-0,22 €/кг), а це на третину дорожче, ніж тижнем раніше. Ще тиждень тому ціни на цибулю високої якості в українських господарствах стартували від 4,5 грн/кг (0,15 €/кг).

Як зазначають учасники ринку, подорожчання місцевої цибулі в Україні, а також сезонне погіршення якості змусили покупців шукати альтернативу на зовнішньому ринку. В результаті з початку тижня збільшилися поставки польської цибулі, яка на ринках західного регіону оптом пропонується по 4,5-7 грн/кг (0,15-0,24 €/кг) залежно від якості.

У ситуації, що склалася українські фермери намагаються поки уникати цінових коригувань. В аналогічний торішній період ціни на цибулю в Україні формувалися фактично в тому ж діапазоні. Однак деякі гравці ринку не виключають, що подальше збільшення пропозиції цибулі з Польщі може негативно позначитися на ціновому рівні на місцеву продукцію.

Джерело: Agravery.com

Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.