Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Новости
Завдяки цьому майданчику ми хочемо бути ще ближче до своїх читачів, клієнтів, партнерів, технологів і виробників у цьому сегменті ринку.

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
1581
14.07.2014р.
Україна і Канада посилять співпрацю в АПК

Про це  11 липня йшла мова під час зустрічі міністра аграрної політики і продовольства України Ігоря Швайки з канадською делегацією, яку очолив міністр міжнародної торгівлі Канади Ед Фаст, йдеться в повідомленні Мінагропроду. 

Під час заходу обговорювалися питання допомоги з боку канадської сторони у розвитку аграрного сектора України, реалізації спільних проектів, зокрема в зерновій сфері. Міністр міжнародної торгівлі Канади повідомив про готовність і надалі підтримувати українську сторону. 

«Однією з ознак, яка об'єднує Україну і Канаду, є незаперечний величезний потенціал в аграрній галузі. Співпраця наших країн може істотно вплинути на світовий аграрний ринок. Саме тому уряд Канади прагне бути для України прогнозованим і надійним партнером. Від імені канадського народу хочу запевнити, що ми будемо продовжувати підтримувати Україну на шляху розвитку економіки, юридичної системи і в боротьбі з корупцією », - заявив Ед Фаст. 

Також під час зустрічі були розглянуті питання двостороннього співробітництва між ветеринарними службами обох країн, зокрема щодо перегляду сертифіката на імпорт в Україну яловичини і імпорту з України до Канади бджолиних пакетів і плідних маток. Міністри обговорили ініціативу української сторони щодо обміну фахівцями, студентами і викладачами аграрних вищих навчальних закладів, яка була підтримана з боку канадської делегації. 

Крім того, обмінюючись думками про перспективи українського-канадського співробітництва, міністри домовилися розширити співпрацю в галузі сільськогосподарського машинобудування та устаткування, а також в біоенергетичної сфері. 

Іншим важливим пунктом стало обговорення перспектив відновлення переговорів щодо створення зони вільної торгівлі між Україною і Канадою. 

Міністри висловили переконання, що це рішення стане корисним для обох країн і домовилися повернутися до цього питання на наступній зустрічі.

Джерело: Національний агропортал latifundist.com




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.