Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Выставки
Выставки

20-22 марта 2014 года

г. Одесса, ул. Приморская, 6, Концертно-выставочный зал одесского Морвокзала,
XIV Международная специализированная выставка виноделия
Новости
10 - 12 березня 2014 р. нова виставка SIRHA Будапешт приймає в угорській столиці виробників, дистриб’юторів і покупців продукту харчової, хлібобулочної і кондитерської промисловості, готельної і...

Держветфітослужба України повідомил , що вводиться карантин через африканську чуму свиней, оскільки на кордоні з Росією в Луганській області фахівці знайшли мертвого кабана.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
25
13.01.2014р.
Білорусь заборонила ввезення свинини з Луганської області через африканську чуму
Держветфітослужба України повідомил , що вводиться карантин через африканську чуму свиней, оскільки на кордоні з Росією в Луганській області фахівці знайшли мертвого кабана.

Білорусь заборонила ввезення свинини з Луганської області у зв'язку з виникненням вогнища інфекції африканської чуми. Про це повідомляє Департамент ветеринарного і продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі.

"За інформацією Міжнародного епізоотичного бюро , на території Луганської області України зареєстровано випадок захворювання сприйнятливих видів тварин африканською чумою свиней. Патологічний матеріал відібраний від полеглого дикого кабана", - йдеться в повідомленні відомства.

Згідно з повідомленням, ввезення тимчасово обмежується з 9 січня. Заборона стосується імпорту живих свиней, свинини, у тому числі м'яса диких кабанів, продуктів переробки, шкіряної, рогокопитної і кишкової сировини, щетини, мисливських трофеїв, отриманих від сприйнятливих видів тварин, кормів, колишнього у вживанні устаткування для утримання, забою і оброблення свиней.

У департаменті також вказали на необхідність прийняття "додаткових заходів контролю щодо забезпечення біологічного захисту великих свинарських комплексів, а також свинарських ферм і господарств усіх форм власності".
Аграрний тиждень.Україна



Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.