Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Новости

Керченський хлібозавод знаходиться під загрозою закриття. Цю інформацію підтвердив міський голова Керчі Олег Осадчий.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
57
15.04.2013р.
Якість норвезької риби будуть посилено контролювати
Міністерство аграрної політики та продовольства України і Міністерство рибного господарства та прибережних справ Норвегії домовилися про посилення спільного контролю якості імпортованої в Україну рибної продукції. Про це повідомляє ubr.ua з посиланням на прес-службу Мінагрополітики.

Зокрема, протягом місяця буде створена спільна група ветеринарного контролю, яка стежитиме за якістю продукції. Також фахівці з ветеринарної медицини обох країн здійснять візити в Україну і Норвегію.

"Норвегія займає позиції основного постачальника рибної продукції та інших водних біоресурсів на ринок України. Загалом по всьому об'єму імпортованої рибної продукції норвезька становить 30%. Україна створила вигідні умови для норвезьких імпортерів, у тому числі в останні роки знизила вартість розмитнення. Однак ми не повинні забувати про якість ввезеної риби ", - зазначив міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк.

У свою чергу голова Держветфітослужби України Володимир Горжеєв повідомив, що протягом поточного року в норвезькій рибі було зафіксовано три випадки невідповідності бактеріологічними показниками. Тому, щоб небезпечна продукція не потрапила на український ринок, він наполіг на візиті вітчизняних фахівців до Норвегії та їх відвідуванні України.



Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.