Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію


*********
Опитування
Опитування

Каким образом Вам удобнее связаться с участником портала?

Новости

У цьому році українці з'їли по 54 кг м'яса кожен. Таку статистику оприлюднив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк на брифінгу в Кабінеті міністрів.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
68
13.12.2012р.
Українці споживають тільки продукцію вітчизняного виробництва

У 2012 році в Україні відбулося збільшення обсягів промислового виробництва харчових продуктів. Зараз частка продажів вітчизняного продовольства в торгових мережах становить в середньому 90-98%. Про це повідомив Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

В Україні поступово відбувається нарощування виробництва продукції харчової промисловості. Крім того, частка продажів вітчизняного продовольства в товарообігу торгової мережі підприємств на сьогодні досить висока і становить близько 90-98%. Також завдяки підвищенню якості вітчизняної продукції харчування та дотриманню світових стандартів, на неї поступово зростає попит на зовнішніх ринках.

«Свідченням високої якості харчових продуктів українського виробництва є також попит на неї на зовнішніх ринках. Понад 56% експорту продукції агропромислового комплексу - це якісна продукція харчової та переробної промисловості. І сьогодні якість української продукції дозволяє експортувати до 20% вироблених в Україні молочних виробів, 20% маргаринів і аналогічних продуктів, до 50% кондитерських виробів і 85% виробленої в Україні соняшникової олії », - зазначив Микола Присяжнюк.

З початку року в Україні виробництво кисломолочних продуктів збільшилося на 2,9% (вироблено 412 000 тонн), сиру кисломолочного - на 3,3% (65 тисяч тонн), масла вершкового - на 16% (77,3 тисячі тонн), молока обробленого рідкого - на 6,2% (771 тисячі тонн), олії соняшникової нерафінованої - на 20,7% (2,9 мільйона тонн).

Джерело: Аграрний бізнес.Україна




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.