Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
«Продсервіс-ІР» ─ відома компанія в Україні, яка займається переробкою вітчизняної плодово-овочевої сировини і продукції з її використанням. Про продукцію компанії ми запросили...

Виробництво казеїну в Україні знову стає більш вигідним, ніж виробництво сухого молока. Ціни попиту на молочний казеїн знижуються, але не так сильно, як на сухе знежирене молоко (СЗМ).

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

252
05.09.2014р.
БІЗНЕС PRIVATE LABEL - БУТИ В КУРСІ СПРАВИ   («PrivateLabel®-2014» 5 вересня 2014р.)
Більше 250 Мереж, Постачальників та Експертів ринку на 6-й щорічній практичній конференції «PrivateLabel®-2014, обговорять актуальні шляхи розвитку Private Label партнерства в рамках ЕКСПЕРТНИХ ДИСКУСІЙ, столів переговорів, Міні-виставки товарів Private Label. А також відзначать кращих Учасників ринку СТМ - Нагородження Переможців щорічної Національної В2В-Премії «PrivateLabel®-2014», «Кращого керівника СТМ мережі 2014» і «Кращою Команди СТМ мережі 2014».
Організатор Національного проекту розвитку контрактного виробництва з 2009р.- В2В Медіа-група TradeMaster® Group (TradeMaster.UA) і його структурний підрозділ спеціальний Портал про розвиток ВТМ: www.PrivateLabel-TM.com - протягом року відслідковували найголовніші тренди і ключові точки змін в СТМ-бізнесі в Україні і світі. 
Конференцію підтримують: Генеральний логістичний партнер: Компания Zammler, Ексклюзивний партнер: LOKA FASHION CO. Ltd, Партнер по автоматизації бізнес-процесів: компанія 3sSolutions,, Експерт з IT-проектам: ГК"BGS Solutions", Юридичний партнер Конференції: Консалтингова компанія «Де Факто» Партнер:  ПАТ «ВГП». Партнер Пакувальних рішень: «АВЕНТИН»
В конференції беруть участь всі роздрібні мережі, розвиваючі товари під власною маркою в Україні!
Серед зареєстрованих учасників будуть представники постачальників: 
- FOOD: «Мономах», «Терра Фуд», «ЛІДЕР СНЕК», «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», «Лакталіс Україна», «Оболонь», «Бест Альтернатива», Фірма «ДІАМАНТ ЛТД», НПП «НИВА», Еліка, Хладопром, «ЕЛІТ ТІ» та ін. 
- NON-Food: «Біосфера», «Аква Косметікс Груп», «Ергопак», «ВГП», «Алес», Концерн «Фреш Ап», «Поліпром», «Черкаський завод автохімії», «ДАРПАК», UPECO та ін . 
В Столах переговорів між мережами і виробниками візьмуть участь роздрібні мережі: «АТБ-маркет», «Ритейл Групп» (ТС «Велика Кишеня» і ін.), «КАРАВАН», NOVUS, «Ашан Україна», «МЕТРО Кеш енд Керрі» , «ЕКО маркет», «Український ритейл» (ТС «Брусничка»), «Таврія В», «Наш Край», «Амстор», «Клас», «Альянс Маркет», ТД Аванта «Колібріс», «Вересень Плюс» , «Арго», «КЛО», «Барвінок», Watsons, EVA, «Брокард», «КОСМО», «Епіцентр», «Леруа Марлен» та інші ...
Програма конференції «PrivateLabel®-2014» 
ТЕМИ і ЕКСПЕРТИ «PrivateLabel®-2014»: 
- Аналітика ринку СТМ (мир і Україна): Марина Забарило, Директор споживчої панелі ConsumerScan, GfK Ukraine
- Секрети позиціонування СТМ в цінових сегментах, і створення нецінових переваг для Private Labels рітейлера: Андрій Длігач, Генеральний директор групи компаній AdvanterGroup, представник міжнародного агентства Luniter troubleshooting agency в Україні, кандидат економічних наук, провідний експерт Української Асоціації Маркетингу, Топ-спікер TradeMaster ® 
- Зміни в портфелі СТМ. Підсумки та плани: Анатолій ДЕМИДЕНКО, Керівник розвитку проектів СТМ компанії «Еко» (мережа «ЭКО маркет») 
- Стратегія просування приватних марок мережі Watsons: Ігор Дідок, маркетинг-директор (Chief Customer Officer) «ДЦ Україна» (мережа Watsons) 
- Розвиток ВТМ в брендозавісімих категоріях: Володимир Гранін, Керівник проекту «СТМ» компанії «РУШ» (лінія магазинів EVA) 
- «Здорове» партнерство по СТМ постачальник-мережу в реаліях ринку: пропозиції і побажання від мережі: Юрій Святенко, Керівник департаменту ВТМ мережі гіпермаркетів «КАРАВАН» і магазинів біля дому «ТорМаrt» («Група рітейлу України») 
- Ключові Зміни в роботі по СТМ мережі та у співпраці з постачальниками товарів: Ігор СТЕЦЕНКО, Начальник відділу розвитку власних торговельних марок торгової мережі «Велика Кишеня» (Холдинг «Рітейл Груп») 
- Очікування та вимоги "АТБ-маркет" від постачальників товарів СТМ: Марія ПРОЦЕНКО, провідний менеджер СТМ непродуктової групи "АТБ-маркет" 
- Методи зниження вартості IТ-Проекту: Олег ПЕТРЕНКО, Керівник служби управління проектами ГК "BGS Solutions" 
- Роль приватних торгівельних марок у розвитку категорії паперової продукції: Ігор ЗВЯГІНЦЕВ, Директор з продажу в Україні, ПАТ «ВГП» 
- Зроблено в Китаї: виробництво СТМ, ризики і можливості. Ольга ІДЕСС, Керівник департаменту маркетингу та розвитку, компанії Zammler («Заммлер Україна») 
- Презентація програмного продукту «3С-Управління виробництвом». Огляд інструментів. Сергій сусідка, Директор, Засновник, Керівник проектів 3s Solutions 
- Аудит постачальника і робота над підвищенням якості товарів ВТМ: Людмила Владова, Начальник відділу якості «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» 
- Підписання угоди з ЄС: що робити українським виробникам і роздрібним мережам? Павло ЛІВЕРТОВСКІЙ, Заступник директора відділу корпоративних фінансів КПМГ в Україні 
- Організація торгових мереж і виробництва з точки зору правової безпеки бізнесу. Неочевидні загрози, про які потрібно знати виробнику і продавцю: Олександр СМИРНОВ, Керівник податкової практики, ТОВ «Де Факто Консалтинг Груп» 
- Підготовка постачальника до зустрічі з мережею по проекту ВТМ: ТОП-правила, які гарантують успішну співпрацю. Олена БЕРЕЖНА, керівник відділу СТМ мережі NOVUS 
- Виробники - торговельні мережі: від конфлікту інтересів до партнерства. Віталій Аверкін, Генеральний директор, ДП «Бест Альтернатива». 
- Виробництво ексклюзивних товарів і продукції під Private Label в Китаї. Яаков Гольдштейн, Партнер компанії LOKA FASHION CO. Ltd. 
- Плани з розвитку товарів СТМ. Ірина ГОЛОБОРОДЬКО, Спеціаліст з розвитку власних торговельних марок «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна».
СПЕЦІАЛЬНИЙ ЕКСПЕРТ: 
Германн Сіверс, Керуючий Директор компанії IPLC International Private Label Consult (Керує підрозділом в Німеччині) з Master-класом: «Як заробити на Private Label - як провідні роздрібні мережі Європи створюють стійкий успіх СТМ за допомогою ретельно розроблених стратегій, і як виробники« йдуть разом »зі своїми партнерами». 
! В рамках конференції, спеціально для постачальників товарів, діє міні-виставка товарів, пропонованих мереж під ВТМ - забезпечує виробнику можливість представити свої товари безпосередньо головному закупнику мережі по Private Label.

Підсумки «PrivateLabel®-2013» (попередньої Конференції): 


1. Підсумки Конференції - стаття 

2. Фоторепортаж Конференції 

3. Відеорепортаж 

4. Переможців щорічної Національної В2В-Премії «PrivateLabel®-2013»

 Поспішайте зареєструватися і стати учасником найбільшого події на ринку СТМ! 

ВАС ЗАПРОШЕНО! 

УЧАСТЬ: отримати повний пакет документів зустрічі та зареєструватися до участі можна за 

тел .: +38 (044) 383-50-34, +38 (067) 505-25-24, [email protected] 

Для участі в Премії «PrivateLabel®-2014»: необхідно заповнити заявку, отримати яку можливо, відправивши запит на: [email protected]






Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Підписатись



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



 Реклама: |